Uro i benene

Uro i benene er også kaldet restless legs syndrome (RLS) og kan være utroligt invaliderende og gå hårdt udover livskvaliteten. Jeg tilbyder effektiv behandling af uro i benene.

Min ekspertise

Behandling af uro i benene

Uro i benene (restless legs syndrome)

Som diplomuddannet akupunktør og sygeplejerske har jeg behandlet mange med uro i benene. Jeg kombinerer min viden og ekspertise fra begge hverv til at give dig den bedst mulige behandling.

Fra min klinik i Regstrup yder jeg blandt andet behandling af uro i benene i form af akupunktur, akupressur, cupping, gua-sha massage m.m.

Mit mål med behandlingen er, at du efter et forløb bliver helt fri for uro i benene og dermed får din livskvalitet tilbage.

Akupunktør Edyta Hasselby

Sådan foregår behandlingen

Ved vores første møde vil jeg stille dig en række spørgsmål, for at blive i stand til at yde dig den bedst mulige behandling. Jeg gennemgår min behandlingsmetode med dig, hvad enten det er akupunktur, akupressur eller noget andet.

Det er vigtigt for mig at du føler dig tryg under hele behandlingen.

Klientudtalelser

"Jeg har fået akupunktur mod musearm og det er det eneste der har hjulpet. Jeg er smertefri i dag."

Simon

"Jeg har haft høfeber i omkring 6 år og efter en behandling hos Edyta forsvandt symptomerne og kom aldrig tilbage. Jeg har ikke taget min høfeber-medicin siden første behandling."

Niels

"Min kæreste og jeg har fået mange behandlinger og har ikke været andet end super tilfreds"

Anja

"Jeg kan varmt anbefale Tai-Li til andre der har brug for akupunktur eller andre behandlinger"

Marianne

"Jeg har haft voldsom graviditetskvalme og efter en behandling hos Edyta blev jeg ligefrem sulten på vej hjem og kunne spise normalt siden, uden at mærke noget til kvalmen"

Tina

"Jeg har fået 2 behandlinger for forkølelsessår og har "kke haft problemer med det siden, der er nu gået mange år

Stig

Spørgsmål og svar

Kan akupunktur hjælpe på uro i benene?

Ja. Selvom man ikke entydigt ved hvorfor uro i benene opstår, menes det at have noget at gøre med nervesystemet. Akupunkturnåle stimulerer netop nervesystemet ved hjælp af udvalgte punkter på kroppen og kan dermed frigøre de blokeringer der skaber de lidelser vi oplever og genskabe energiflowet.

Gør akupunktur ondt?

Nej. Akupunktur er en meget blid behandlingsform og gør ikke ondt. Heller ikke hvis man er bange for nåle. Mit fokus er at behandlingen skal føles som wellness og være behagelig fra start til slut.

Hvor mange behandlinger kræver det?

Ved første aftale, vil jeg vurdere hvad der skal til for at hjælpe dig. Det er nemlig meget individuelt hvor mange behandlinger der skal til.

Kan jeg få tilskud til behandling af uro i benene hos dig?

Ja, Sygeforsikringen “danmark” og andre sygesikringer yder tilskud til akupunkturbehandlinger.