Allergi og høfeber

Hver femte dansker lider af allergi, hvilket kan være meget generende. Lad mig hjælpe dig med at blive fri af allergi og høfeber.

Min ekspertise

Behandling af allergi

Allergi og høfeber

Som diplomuddannet akupunktør og sygeplejerske har jeg behandlet mange med allergi og høfeber. Jeg kombinerer min viden og ekspertise fra begge hverv til at give dig den bedst mulige behandling.

Fra min klinik i Regstrup yder jeg blandt andet allergi-behandlinger i form af akupunktur, akupressur, kostvejledning m.m. 

Mit mål med behandlingen er, at du efter et forløb bliver helt fri for allergi og indtil da føler mærkbare forbedringer fra gang til gang.

Akupunktør Edyta Hasselby

Sådan foregår behandlingen

Ved vores første møde vil jeg stille dig en række spørgsmål, for at blive i stand til at yde dig den bedst mulige behandling. Jeg gennemgår min behandlingsmetode med dig, hvad enten det er akupunktur, akupressur, cupping, kostvejledning eller noget andet.

Det er vigtigt for mig at du føler dig tryg under hele behandlingen.

Klientudtalelser

"Jeg har fået akupunktur mod musearm og det er det eneste der har hjulpet. Jeg er smertefri i dag."

Simon

"Jeg har haft høfeber i omkring 6 år og efter en behandling hos Edyta forsvandt symptomerne og kom aldrig tilbage. Jeg har ikke taget min høfeber-medicin siden første behandling."

Niels

"Min kæreste og jeg har fået mange behandlinger og har ikke været andet end super tilfreds"

Anja

"Jeg kan varmt anbefale Tai-Li til andre der har brug for akupunktur eller andre behandlinger"

Marianne

"Jeg har haft voldsom graviditetskvalme og efter en behandling hos Edyta blev jeg ligefrem sulten på vej hjem og kunne spise normalt siden, uden at mærke noget til kvalmen"

Tina

"Jeg har fået 2 behandlinger for forkølelsessår og har "kke haft problemer med det siden, der er nu gået mange år

Stig

Spørgsmål og svar

Kan akupunktur hjælpe på allergi og høfeber?

Ja. Allergi og høfeber er en reaktion på udefrakommende elementer såsom pollen og nogles oplever kraftigere reaktioner end andre. Ved hjælp af akupunktur kan din krop lære at reagere mere hensigtsmæssigt på eksempelvis pollen eller andet du er allergisk overfor og dermed mindske eller helt eliminere din allergi og de allergiske reaktioner.

Gør akupunktur ondt?

Nej. Akupunktur er en meget blid behandlingsform og gør ikke ondt. Heller ikke hvis man er bange for nåle. Mit fokus er at behandlingen skal føles som wellness og være behagelig fra start til slut.

Hvor mange behandlinger kræver det?

Allergi kan være komplekst at behandle, og der forskes også meget i det i hele verden. Antallet af behandlinger varierer meget fra person til person, men det er ikke uhørt at nogle kan nøjes med få behandlinger for at blive fri af allergi. Ved første aftale, vil jeg vurdere hvad der skal til for at hjælpe dig.

Kan jeg få tilskud til behandling af allergi hos dig?

Ja, Sygeforsikringen “danmark” og andre sygesikringer yder tilskud til akupunkturbehandlinger.