Træthed

Træthed er en almindelig del af hverdagen, men kronisk træthed kan gå meget udover livskvaliteten. Der kan være forskellige årsager til træthed og det er vigtigt for at behandlingen kan lykkes, at finde ud af ved hjælp af TCM, hvilken årsag der ligger til grunde for din træthed.

Min ekspertise

Behandling af træthed med akupunktur

Træthed

Som diplomuddannet akupunktør og sygeplejerske har jeg behandlet mange der oplever perioder med manglende energi og kronisk træthed. Jeg kombinerer min viden og ekspertise fra begge hverv til at give dig den bedst mulige og mest effektive behandling.

Fra min klinik i Regstrup yder jeg blandt andet behandlinger i form af akupunktur, akupressur, kostvejledning m.m.

Mit mål med behandlingen er, at du efter et forløb ikke længere føler den dybe træthed og får din energi tilbage, så du kan gøre de ting i livet som du ønsker.

Akupunktør Edyta Hasselby

Sådan foregår behandlingen

Ved vores første møde vil jeg stille dig en række spørgsmål, for at blive i stand til at yde dig den bedst mulige behandling. Jeg gennemgår min behandlingsmetode med dig, hvad enten det er akupunktur, akupressur, cupping, kostvejledning eller noget andet.

Det er vigtigt for mig at du føler dig tryg under hele behandlingen.

Klientudtalelser

"Jeg har fået akupunktur mod musearm og det er det eneste der har hjulpet. Jeg er smertefri i dag."

Simon

"Jeg har haft høfeber i omkring 6 år og efter en behandling hos Edyta forsvandt symptomerne og kom aldrig tilbage. Jeg har ikke taget min høfeber-medicin siden første behandling."

Niels

"Min kæreste og jeg har fået mange behandlinger og har ikke været andet end super tilfreds"

Anja

"Jeg kan varmt anbefale Tai-Li til andre der har brug for akupunktur eller andre behandlinger"

Marianne

"Jeg har haft voldsom graviditetskvalme og efter en behandling hos Edyta blev jeg ligefrem sulten på vej hjem og kunne spise normalt siden, uden at mærke noget til kvalmen"

Tina

"Jeg har fået 2 behandlinger for forkølelsessår og har "kke haft problemer med det siden, der er nu gået mange år

Stig

Spørgsmål og svar

Kan akupunktur hjælpe på træthed?

Ja, i høj grad. Træthed gennem længere tid kan være et tegn på, at der er blokeringer i kroppens energiflow. Akupunktur genopretter dette flow, hvilket genskaber energien.

Gør akupunktur ondt?

Nej. Akupunktur er en meget blid behandlingsform og gør ikke ondt. Heller ikke hvis man er bange for nåle. Mit fokus er at behandlingen skal føles som wellness og være behagelig fra start til slut.

Hvor mange behandlinger kræver det?

Det afhænger af hvor mange blokeringer der er i kroppen som er med til at skabe trætheden. Nogle kan nøjes med en eller to behandlinger, og andre har brug for flere. Det er meget individuelt.

Kan jeg få tilskud til behandling for træthed hos dig?

Sygeforsikringen “danmark” og andre sygesikringer yder tilskud til akupunkturbehandlinger.