Stress og overbelastning

De faktorer der stresser den enkelte er forskellige fra menneske til menneske. Det kan være noget som opfattes som overbelastning af den enkeltes system, krop og psyke. Akupunkturbehandlinger kan ikke fjerne stressfaktorer, men kan blandt andet styrke dig til, at kunne træffe de nødvendige beslutninger for at afhjælpe problemet. Akupunktur kan også regulere hormonbalancen i din krop og dermed være med til at afstresse kroppen.

Min ekspertise

Behandling af stress

Stress og overbelastning

Som diplomuddannet akupunktør og sygeplejerske har jeg behandlet mange stressramte og ikke mindst mange der har følt sig stressede og dermed været i farezonen for at gå ned med stress. Jeg kombinerer min viden og ekspertise fra begge hverv til at give dig den bedst mulige behandling.

Fra min klinik i Regstrup yder jeg blandt andet stressbehandlinger i form af akupunktur, akupressur, kostvejledning m.m. 

Mit mål med behandlingen er, at du efter et forløb bliver helt stressfri og indtil da føler mærkbare forbedringer fra gang til gang.

Akupunktør Edyta Hasselby

Sådan foregår behandlingen

Ved vores første møde vil jeg stille dig en række spørgsmål, for at blive i stand til at yde dig den bedst mulige behandling. Jeg gennemgår min behandlingsmetode med dig, hvad enten det er akupunktur, akupressur, cupping, kostvejledning eller noget andet.

Det er vigtigt for mig at du føler dig tryg under hele behandlingen.

Klientudtalelser

"Jeg har fået akupunktur mod musearm og det er det eneste der har hjulpet. Jeg er smertefri i dag."

Simon

"Jeg har haft høfeber i omkring 6 år og efter en behandling hos Edyta forsvandt symptomerne og kom aldrig tilbage. Jeg har ikke taget min høfeber-medicin siden første behandling."

Niels

"Min kæreste og jeg har fået mange behandlinger og har ikke været andet end super tilfreds"

Anja

"Jeg kan varmt anbefale Tai-Li til andre der har brug for akupunktur eller andre behandlinger"

Marianne

"Jeg har haft voldsom graviditetskvalme og efter en behandling hos Edyta blev jeg ligefrem sulten på vej hjem og kunne spise normalt siden, uden at mærke noget til kvalmen"

Tina

"Jeg har fået 2 behandlinger for forkølelsessår og har "kke haft problemer med det siden, der er nu gået mange år

Stig

Spørgsmål og svar

Kan akupunktur hjælpe på stress?

Akupunktur hjælper din krop til at genskabe balance og energi-flow (Qi), hvilket er meget vigtigt for et overbelastet nervesystem. Derudover føles mine behandlinger som wellness, hvilket er dejligt afstressende.

Gør akupunktur ondt?

Nej. Akupunktur er en meget blid behandlingsform og gør ikke ondt. Heller ikke hvis man er bange for nåle. Mit fokus er at behandlingen skal føles som wellness og være behagelig fra start til slut.

Hvor mange behandlinger kræver det?

Når man er stresset er ens nervesystem overbelastet. Afhængigt af hvor længe man har været stresset og i hvor stor grad, kan det tage flere behandlinger for at opnå den ønskede effekt. Ved første aftale, vil jeg vurdere hvad der skal til.

Kan jeg få tilskud til stressbehandling hos dig?

Ja, Sygeforsikringen “danmark” og andre sygesikringer yder tilskud til akupunkturbehandlinger.