Neurologiske sygdomme

Parkinson, apopleksi, trigeminusneuralgi m.m. Behandling retter sig mod symptomer og følger af sygdommen og kan være med til at forbedre livskvaliteten.

Min ekspertise

Behandling af neurologiske sygdomme med akupunktur

Neurologiske sygdomme

Som diplomuddannet akupunktør og sygeplejerske har jeg behandlet mange med neurologiske sygdomme. Jeg kombinerer min viden og ekspertise fra begge hverv til at give dig den bedst mulige behandling.

Fra min klinik i Regstrup yder jeg blandt andet behandling i form af akupunktur, akupressur, cupping, gua-sha massage m.m. 

Behandling retter sig mod symptomer og følger af sygdommen og kan være med til at forbedre livskvaliteten.

Akupunktør Edyta Hasselby

Sådan foregår behandlingen

Ved vores første møde vil jeg stille dig en række spørgsmål, for at blive i stand til at yde dig den bedst mulige behandling. Jeg gennemgår min behandlingsmetode med dig, hvad enten det er akupunktur, akupressur, cupping, kostvejledning eller noget andet.

Det er vigtigt for mig at du føler dig tryg under hele behandlingen.

Klientudtalelser

"Jeg har fået akupunktur mod musearm og det er det eneste der har hjulpet. Jeg er smertefri i dag."

Simon

"Jeg har haft høfeber i omkring 6 år og efter en behandling hos Edyta forsvandt symptomerne og kom aldrig tilbage. Jeg har ikke taget min høfeber-medicin siden første behandling."

Niels

"Min kæreste og jeg har fået mange behandlinger og har ikke været andet end super tilfreds"

Anja

"Jeg kan varmt anbefale Tai-Li til andre der har brug for akupunktur eller andre behandlinger"

Marianne

"Jeg har haft voldsom graviditetskvalme og efter en behandling hos Edyta blev jeg ligefrem sulten på vej hjem og kunne spise normalt siden, uden at mærke noget til kvalmen"

Tina

"Jeg har fået 2 behandlinger for forkølelsessår og har "kke haft problemer med det siden, der er nu gået mange år

Stig

Spørgsmål og svar

Kan akupunktur hjælpe på neurologiske sygdomme?

Ja! Nålene der benyttes i akupunktur hjælper kroppen med at identificere hvor den selv skal sætte ind og hele. Desuden hjælper akupunktur din krop til at genskabe balance og energi-flow (Qi), hvilke hjælper på de følger af sygdommen man oplever.

Gør akupunktur ondt?

Nej. Akupunktur er en meget blid behandlingsform og gør ikke ondt. Heller ikke hvis man er bange for nåle. Mit fokus er at behandlingen skal føles som wellness og være behagelig fra start til slut.

Kan jeg få tilskud til behandling hos dig?

Ja, Sygeforsikringen “danmark” og andre sygesikringer yder tilskud til akupunkturbehandlinger.

Kan cupping og gua sha massage hjælpe på neurologiske sygdomme?

Ja. Cupping og gua sha massage er alternativer til akupunktur og kan også være en effektiv og mild behandlingsform mod forskellige neurologiske sygdomme. Behandlingen fokuserer på de symptomer som sygdommen medfører.

Gør cupping ondt?

Nej. Modsat hvad mange tror er cupping en meget blid behandlingsform. Det føles som at blive rørt blidt på overfladen af huden.

Hvor mange behandlinger kræver det?

Det varierer meget fra person til person. Afhængigt af den konkrete neurologiske sygdom og sværhedsgraden kan det tage flere behandlinger for at opnå den ønskede effekt. Ved første aftale, vil jeg vurdere hvad der skal til for at hjælpe dig.