Myoser

Myoser er spændinger i musklerne som oftest behandles med almindelig massage. Jeg har tilbyder effektive behandlingsformer af myoser.

Min ekspertise

Behandling af myoser

Myoser

Som diplomuddannet akupunktør og sygeplejerske har jeg behandlet mange med myoser og muskulatursmerter, der er opstået på forskellig vis. Jeg kombinerer min viden og ekspertise fra begge hverv til at give dig den bedst mulige behandling.

Fra min klinik i Regstrup yder jeg blandt andet behandling af myoser i form af akupunktur, akupressur, cupping, gua-sha massage m.m. 

Mit mål med behandlingen er, at du efter et forløb bliver helt fri for myoser og smerter.

Akupunktør Edyta Hasselby

Sådan foregår behandlingen

Ved vores første møde vil jeg stille dig en række spørgsmål, for at blive i stand til at yde dig den bedst mulige behandling. Jeg gennemgår min behandlingsmetode med dig, hvad enten det er akupunktur, akupressur eller noget andet.

Det er vigtigt for mig at du føler dig tryg under hele behandlingen.

Klientudtalelser

"Min kæreste og jeg har fået mange behandlinger og har ikke været andet end super tilfreds"

Anja

"Jeg har fået akupunktur mod musearm og det er det eneste der har hjulpet. Jeg er smertefri i dag."

Simon

"Jeg kan varmt anbefale Tai-Li til andre der har brug for akupunktur eller andre behandlinger"

Marianne

Spørgsmål og svar

Kan akupunktur hjælpe på myoser?

Ja. Da myoser er en lokal muskelsmerte, er akupunktur en meget effektiv behandlingsform. Nålene der benyttes giver kroppen signaler til at fokusere på det område, hvilket kan hjælpe til at få løst det op. Ofte kan man kombinere behandlingen med andre behandlingsformer.

Gør akupunktur ondt?

Nej. Akupunktur er en meget blid behandlingsform og gør ikke ondt. Heller ikke hvis man er bange for nåle. Mit fokus er at behandlingen skal føles som wellness og være behagelig fra start til slut.

Hvor mange behandlinger kræver det?

Myoser kan ofte behandles med få behandlinger. Andre skal bruge et par ekstra behandlinger. Ved første aftale, vil jeg vurdere hvad der skal til for at hjælpe dig.

Kan jeg få tilskud til behandling af myoser hos dig?

Ja, Sygeforsikringen “danmark” og andre sygesikringer yder tilskud til akupunkturbehandlinger.