Forkølelsessår

Nogle gange er forkølelsessår meget svære at komme af med, eller også vender det tilbage igen og igen. Jeg har høj succesrate med at behandle forkølelsessår.

Min ekspertise

Behandling af forkølelsessår

Forkølelsessår

Som diplomuddannet akupunktør og sygeplejerske har jeg behandlet mange med forkølelsessår, der er opstået på forskellig vis. Jeg kombinerer min viden og ekspertise fra begge hverv til at give dig den bedst mulige behandling.

Fra min klinik i Regstrup yder jeg blandt andet behandling af forkølelsessår i form af akupunktur, akupressur, cupping, gua-sha massage m.m. 

Mit mål med behandlingen er, at du efter et forløb bliver helt fri for irriterende forkølelsessår.

Akupunktør Edyta Hasselby

Sådan foregår behandlingen

Ved vores første møde vil jeg stille dig en række spørgsmål, for at blive i stand til at yde dig den bedst mulige behandling. Jeg gennemgår min behandlingsmetode med dig, hvad enten det er akupunktur, akupressur eller noget andet.

Det er vigtigt for mig at du føler dig tryg under hele behandlingen.

Klientudtalelser

"Jeg har fået akupunktur mod musearm og det er det eneste der har hjulpet. Jeg er smertefri i dag."

Simon

"Jeg har haft høfeber i omkring 6 år og efter en behandling hos Edyta forsvandt symptomerne og kom aldrig tilbage. Jeg har ikke taget min høfeber-medicin siden første behandling."

Niels

"Min kæreste og jeg har fået mange behandlinger og har ikke været andet end super tilfreds"

Anja

"Jeg kan varmt anbefale Tai-Li til andre der har brug for akupunktur eller andre behandlinger"

Marianne

"Jeg har haft voldsom graviditetskvalme og efter en behandling hos Edyta blev jeg ligefrem sulten på vej hjem og kunne spise normalt siden, uden at mærke noget til kvalmen"

Tina

"Jeg har fået 2 behandlinger for forkølelsessår og har "kke haft problemer med det siden, der er nu gået mange år

Stig

Spørgsmål og svar

Kan akupunktur hjælpe på forkølelsessår?

Ja! Nålene der benyttes i akupunktur hjælper kroppen med at identificere hvor den selv skal sætte ind og hele, samt genskabe din krops balance og energi-flow (Qi) som er vigtigt for immunforsvarets behandling af herpes simplex virus (forkølelsessår).

Gør akupunktur ondt?

Nej. Akupunktur er en meget blid behandlingsform og gør ikke ondt. Heller ikke hvis man er bange for nåle. Mit fokus er at behandlingen skal føles som wellness og være behagelig fra start til slut.

Hvor mange behandlinger kræver det?

Forkølelsessår forsvinder hos mange efter blot en enkelt behandling. Andre skal bruge et par ekstra behandlinger. Ved første aftale, vil jeg vurdere hvad der skal til for at hjælpe dig.

Kan jeg få tilskud til behandling af forkølelsessår hos dig?

Ja, Sygeforsikringen “danmark” og andre sygesikringer yder tilskud til akupunkturbehandlinger.