Corona senfølger

Hvis du har gener i form af Corona senfølger kan akupunktur og cupping behandlinger være med til at fremskynde og hjælpe helingsprocesser i kroppen.

Min ekspertise

Behandling af neurologiske sygdomme med akupunktur

Corona senfølger

Hvis du har gener i form af Corona senfølger kan akupunktur og cupping behandlinger være med til at fremskynde og hjælpe helingsprocesser i kroppen.

Din energiniveau vil kunne forbedres markant, med alle de positive ændringer til følge. Trætheden mindskes og de symptomer som lige præcis du oplever behandles individuelt til de bedste resultater.

Akupunktør Edyta Hasselby

Sådan foregår behandlingen

Ved vores første møde vil jeg stille dig en række spørgsmål, for at blive i stand til at yde dig den bedst mulige behandling. Jeg gennemgår min behandlingsmetode med dig, hvad enten det er akupunktur, detox-cupping eller noget andet.

Det er vigtigt for mig at du føler dig tryg under hele behandlingen.

Klientudtalelser

"Jeg har fået akupunktur mod musearm og det er det eneste der har hjulpet. Jeg er smertefri i dag."

Simon

"Jeg har haft høfeber i omkring 6 år og efter en behandling hos Edyta forsvandt symptomerne og kom aldrig tilbage. Jeg har ikke taget min høfeber-medicin siden første behandling."

Niels

"Min kæreste og jeg har fået mange behandlinger og har ikke været andet end super tilfreds"

Anja

"Jeg kan varmt anbefale Tai-Li til andre der har brug for akupunktur eller andre behandlinger"

Marianne

"Jeg har haft voldsom graviditetskvalme og efter en behandling hos Edyta blev jeg ligefrem sulten på vej hjem og kunne spise normalt siden, uden at mærke noget til kvalmen"

Tina

"Jeg har fået 2 behandlinger for forkølelsessår og har "kke haft problemer med det siden, der er nu gået mange år

Stig

Spørgsmål og svar

Kan akupunktur hjælpe på corona senfølger?

Ja! Nålene der benyttes i akupunktur hjælper kroppen med at identificere hvor den selv skal sætte ind og hele. Desuden hjælper akupunktur din krop til at genskabe balance og energi-flow (Qi), hvilke hjælper på de følger af sygdommen man oplever.

Gør akupunktur ondt?

Nej. Akupunktur er en meget blid behandlingsform og gør ikke ondt. Heller ikke hvis man er bange for nåle. Mit fokus er at behandlingen skal føles som wellness og være behagelig fra start til slut.

Gør cupping ondt?

Nej. Modsat hvad mange tror er cupping en meget blid behandlingsform. Det føles som at blive rørt blidt på overfladen af huden.

Hvor mange behandlinger kræver det?

Det varierer meget fra person til person. Afhængigt af den konkrete neurologiske sygdom og sværhedsgraden kan det tage flere behandlinger for at opnå den ønskede effekt. Ved første aftale, vil jeg vurdere hvad der skal til for at hjælpe dig.

Kan cupping hjælpe på neurologiske sygdomme?

Udrensende cupping massage er yderst behagelig form for massage. Den hjælper din krop med at afgifte sig på en skånsom og naturlig måde, hvor din krop bestemmer tempoet.

En behandling som denne udrenser kroppen for diverse affaldsstoffer som måtte ophobe sig i kroppen over længere tid.
Der er affaldsstoffer overalt. Den mad vi indtager som er købt i supermarkedet er propfyldt med diverse ‘affaldsstoffer’ som egentlig ikke hører til i vores menneskekrop.
Dette gælder ligeledes luften og drikkevand der indeholder partikler vi kunne trives bedre uden.

Detox-cupping massage vil hjælpe din krop til at skille sig ad med det den ikke har brug for og skabe balance igen.
Du vil nok opleve bland andet ro i krop og sind, din fordøjelse forbedres, du vil kunne sove bedre, få mere energi og føle dig almen veltilpas.

Kan jeg få tilskud til behandling hos dig?

Ja, Sygeforsikringen “danmark” og andre sygesikringer yder tilskud til akupunkturbehandlinger.